Íróleány


Nos, pontosan nem is tudom honnan kezdjem a bemutatkozásomat. Ó, megvan. Hm... a nevem Lilla, de az álnevem Kim Lee, amit a blogon is megtudtok tekinteni. Hogy hogy nézek ki? Tessék, ott van a csodálatos fejem, hát nem szexi? Tudom, csúnya vagyok, nem kell mondani.
A születésnapocskám november 3.-án van, a halálom meg valami évek múlva lesz. Bárcsak egy Isten lennék a Noragamiból. Ha azok egyszer "meghalnak", azok másnap már újjászületnek, vagy talán aznap. Hm, mondjuk annyira nem lenne olyan jó, mert nem emlékeznél az előző énednek a múltjára. Mindegy, mindegy. Ezt most félre teszem. Most CSAKIS magamról fogok nektek mesélni. A becenevem semmi, vagyis nincsen. Általában a tanárok úgy szoktak engem szólítani, hogy Lillus vagy Lillácska, amitől agybajt kapok. A nemem természetesen nő. Egy édes, talán néha idegesítő nővérkém van. Ha úgy nézzük még van két "testvérkém", pontosan ők kutyák.

Csinike és Petike. Csini az idősebb, Peti még csak 1 éves, karácsony napján van a születésnapja, Csinikének meg azt hiszem májusban? Nem tudom. Jesszus, de szörnyű vagyok. Már azt se tudom, hogy mikor van a kutyuskámnak a születésnapja. A hajamnak a színe barna, de már egyre sötétebb, talán már fekete is lesz, mert az apukámnak így volt. Szőke volt, aztán barna, aztán mára már fekete haja van. Ráadásul göndör hajam van, amit elég nehezen tudok gondozni. A szemem színe tengerkék, de inkább azt mondom, hogy kék, mert nincs olyan szépséges szemem. Köhöm, de a súlyomról meg a magasságomról inkább nem beszélek. Nem mondom azt, hogy ducika vagyok, de szerintem ez nem a te dolgod, hogy ezt te megtudd. Szeretem a cukika dolgokat, meg a sötét dolgokat is. Annyira durva, mert régen féltem, meg gyűlöltem a horror játékokat, mára meg egyre többször játszok velük. Sorozatokból igazából csak a Hannibalt nézem, ami nem anime, nem is koreai dráma, hanem rendes sorozat. Animén meg a Kdrama-n kívül még a Supernaturalt, Teen Wolft nézem/néztem. Mára egy kicsit elhanyagoltam a Teen Wolf nézését, mert nincs olyan sok időm. Persze anime, meg Kdrama nézésre van időm...
Szeretek énekelni, táncikolni, röhögni, "sírni", olvasni, fotózni, történeteket alkotni, videojátékokkal szórakozni. A rajzolást is "néha" szeretem.
Barátságos vagyok, néha kedves is, de valamiért mégsem vagyok olyan megértő, nem is tudom miért.
Szeretek viccelődni, enni, és sokat beszélni megállás nélkül.
Köhöm.

Kedvenc bandáim (nem csak kpop!):
- SEVENTEEN
- BTS
- GOT7
- EXO
- MVP
- Red Velvet
- Twice
- BLACKPINK
- Block B
- B.A.P.
- VIXX
- ac/dc
- The Beatles
- Queen
- Kowalsky meg a Vega
- Tankcsapda
- Skillet
- Quimby
- Hooligans

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése